Welcome to the Podiatry Arena forums

You are currently viewing our podiatry forum as a guest which gives you limited access to view all podiatry discussions and access our other features. By joining our free global community of Podiatrists and other interested foot health care professionals you will have access to post podiatry topics (answer and ask questions), communicate privately with other members, upload content, view attachments, receive a weekly email update of new discussions, access other special features. Registered users do not get displayed the advertisements in posted messages. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our global Podiatry community today!

  1. Everything that you are ever going to want to know about running shoes: Running Shoes Boot Camp Online, for taking it to the next level? See here for more.
    Dismiss Notice
  2. Have you considered the Critical Thinking and Skeptical Boot Camp, for taking it to the next level? See here for more.
    Dismiss Notice
  3. Have you considered the Clinical Biomechanics Boot Camp Online, for taking it to the next level? See here for more.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
Have you considered the Clinical Biomechanics Boot Camp Online, for taking it to the next level? See here for more.
Dismiss Notice
Have you liked us on Facebook to get our updates? Please do. Click here for our Facebook page.
Dismiss Notice
Do you get the weekly newsletter that Podiatry Arena sends out to update everybody? If not, click here to organise this.

Password issues on Podiatry Arena

Discussion in 'General Issues and Discussion Forum' started by Dieter Fellner, Apr 16, 2018.

  1. Dieter Fellner

    Dieter Fellner Well-Known Member


    Members do not see these Ads. Sign Up.
    Last few months I'm struggling to sign on to the Arena. The system does not seem to want to recognize the password. When I change out the password (to the same password) I can get back in. This loops around endless and across several computers that I use. Anyone else having problems?
     
  2. Craig Payne

    Craig Payne Moderator

    Articles:
    6
    I talked to the coder and he is none the wiser.
    It most likely related to security and cookie settings.
    We changed from http to https a while back to make the site more secure, so may be related to that.
    It does occasionally happen top me, but clearing cookies fixes it until it happens a gain (varies from a few weeks to a few months when it happens)
     
  3. Dieter Fellner

    Dieter Fellner Well-Known Member

    Thanks Craig, since posting this query I switched out from PC to McBook and so far have had no further problems.
     
Loading...

Share This Page